Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هفته‌ای که «تنت» فیلم جاسوسی- جنایی جدید کریستوفر نولان برای ششمین بار متوالی در صدر جدول پرفروش‌های جهان نشست و میزان پولسازی‌اش را در پنج قاره از 328 میلیون دلار هم عبور داد، اکران موفقیت‌آمیز و احیای محسوس یک فیلم قدیمی خبرساز شد و فروش قابل توجه آن البته با احتساب ارقام نازل رایج در دوران کرونایی فعلی دنیا، هنردوستان را متعجب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم مورد بحث «Hocus Pocus» نام دارد و فیلمی ویژه ایام توأم با ترس و اضطراب هالووین است که در فرهنگ غرب اواخر مهر و اوایل آبان‌ماه هر سال را در بر می‌گیرد. همواره فیلم‌های ترسناک مختص این ایام ساخته و ارائه می‌شوند و گیشه‌های بسیار خوبی هم دارند. با این حال «Hocus Pocus» نه یک فیلم ترسناک با پایه‌ها و خصائل سنتی آن بلکه یک کار فانتزی و کمدی است که کنی اورتگا آن را کارگردانی کرده و نقش اول آن را بت میدلر بازی کرده است.
در سال 1993 که این فیلم 96 دقیقه‌ای برای اولین بار به نمایش درآمد، فروش چندانی نکرد و توفیق خاصی نداشت اما اینک که رویکرد و سیاست کمپانی‌ها در دوران بی‌رونق کرونا به سبب عقلایی نبودن پخش آثار پرهزینه جدید‌شان پخش مجدد آثار قدیمی‌شان است، «Hocus Pocus» حتی با فروش دو میلیون دلاری در 2570 سالن در سطح امریکا و کانادا و مکزیک رده دوم جدول درآمدسازان سینمای امریکای شمالی و برخی کشورهای اروپایی و آسیایی شرقی را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که «Tenet» این هفته در 2750 تالار در امریکای جنوبی 2.85 میلیون دلار در آمد‌سازی کرد و به‌ لطف حضور ستاره‌هایی مثل کنت برانا، رابرت پاتینسون و الیزابت دبیکی توانسته است به جذب هنردوستان به سالن‌های سینما ادامه بدهد و تک محصول بزرگ هفت ماه اخیر سینمایی جهان باشد که استودیوی سازنده‌اش (برادران وارنر) شهامت اکران آن را به‌رغم وقوف به رونق اندک فیلم‌ها در گیشه‌ها در شرایط سخت کنونی جهان داشته است. هرچه هست موضوع فیلم «Hocus Pocus» احیای تصادفی سه ساحره بدکردار اما خنده‌دار توسط یک پسر نوجوان در شهر سلیم در ایالت ماساچوست امریکا در یکی از شب‌های ایام هالووین است. این فیلم 27 سال پیش در اکران عمومی اولیه‌اش حدود 17 میلیون دلار روی دست استودیوی مشهور سازنده‌‌اش (والت دیسنی) ضرر گذاشت اما طی سال‌های بعدی در شبکه نمایش خانگی و در روند اجاره نوارهای ویدیویی و همینطور در کانال اختصاصی والت دیسنی فروش‌های مستمر تازه‌ای داشت و جبران مافات کرد. بد نیست بدانید استودیوی والت‌دیسنی درصدد ساخت یک قسمت دوم نیز برای این فیلم است و بت میدلر و سایر هنرپیشه‌های اصلی فیلم شام سارا، جسیکا پارک، تورا برچ و ونه ساشا و تمایل خود را برای تکرار نقش‌های محوله به آنان ابراز داشته‌اند و کارگردانی به آدام شنگمن سپرده شده اما به سبب استراتژی‌های کاری ویژه دوران کرونا زمان تصویربرداری و اکران فیلم اعلام نشده است.
استمرار روند تعویق‌ها
در نقطه مقابل اقدام استودیوهای بزرگ هالیوود برای به تأخیر انداختن روند پخش آثار اصلی و پرهزینه‌شان در این هفته هم ادامه یافت و براساس آن مقرر شد نسخه جدید جیمزباند که نام آن را «وقت مردن نیست» گذاشته‌اند، به‌جای اکران شدن در 2 آذرماه امسال از 13 فروردین سال بعد بر پرده‌های نقره‌ای دنیا بنشیند و قسمت نهم سری فیلم‌های اکشن و پرفروش «سریع و خشمگین» هم که به‌طور اختصاری «F9» نامیده شده، برای تداخل نداشتن با ورسیون تازه مأموریت‌های جنایی جیمز باند به جای 14 فروردین 1400 به 8 خردادماه این سال موکول شد.
در عرصه جاسوس‌ها و تسخیر‌کنندگان
با‌ وجود کسادی دوران کرونا این هفته نیز فیلم‌های جدید متعدد و همچنین شماری از کارهای قدیمی پخش مجدد شدند و جملگی هم در جمع 40 فیلم صدر جدول درآمدسازان سینمای دنیا قرار گرفتند و اوصاف کوتاه آنها بدین شرح است:
٭‌ «تصاحب‌کننده» (یا «حلول‌کننده») که یک فیلم ترسناک و علمی-‌تخیلی و محصول مشترک کشورهای انگلیس، امریکا و کانادا با کارگردانی برندون کرانن برگ و مجهز به حضور بازیگرانی درجه دوم هچون آندریا رابزبورو و جنیفر جیسن لی است، در 325 تالار در امریکا و کانادا به فروشی 282 هزار دلاری نایل شد و در رده هشتم جدول پولسازان سینمای این کشورها نشست.
٭‌‌ «خودتان را نجات بدهید» یک کار کمدی- اجتماعی با کارگردانی مشترک الکس هوستون فیشر و اله‌نور ویلسون و با بازی سونیتا مانی و جان پل رینولدزاست.
٭‌ ‌«تماس تلفنی» فیلم دیگری از ژانر هارور (وحشت) و با سناریویی از پاتریک استیبز و کارگردانی تیموتی وودوارد جونیور با فروش 149 هزار دلاری که محصول نمایش فیلم در 202 تالار در امریکای شمالی بود، رتبه دوازدهم را در جدول درآمدسازان این منطقه از جهان به خود اختصاص داد.
٭‌ «فراخوان جاسوسی» به کارگردانی لیدیا وین پیلچر و با بازی سارا مگان تامس، استانا کاتیچ و رادیکا اپت در نقش‌های اصلی با گیشه‌ای اندک و 103 هزار دلاری در رتبه بیستم پرفروش‌های سینمای امریکای شمالی مستقر شد. این فیلم که فقط در 75 سالن در سطح امریکا، کانادا و مکزیک به نمایش درآمد، کاری دراماتیک و براساس مستندات تاریخی و رویدادهای حقیقی است.
٭‌ «شیفت 12 ساعته» که یک کمدی سیاه و مهیج است و بریا گرنت هم سناریویش را نوشته و هم آن را کارگردانی کرده، فقط در 18 سالن در سطح 16 ایالت از ایالات 51 گانه امریکا اکران شد و درآمد حاصله‌اش از 8 هزار دلار فراتر نرفت و با چنین اندوخته نازلی حائز رتبه بیست و هشتم در جدول پردرآمدهای سینمای این کشور شد.

برنامه‌های هفته تازه

به رسم و سیاق هر هفته از روز جمعه (25 مهر) تعدادی فیلم تازه در سطح جهان به نمایش در می‌آیند که البته فقط دو فیلم مشمول اکران وسیع می‌شوند که «سارق صادق» و «دو قطب» نام دارند. از این‌رو هشت فیلم دیگر اکران محدود می‌شوند و حداکثر سالن‌هایی که برای پخش آنها در امریکای شمالی در نظر گرفته می‌شود 400 سالن است. حال آن که دو فیلم مشمول اکران‌های وسیع در بیش از دو هزار تالار در سطح امریکا و کانادا به نمایش در می‌آیند. از جمله فیلم‌هایی که فقط اکران محدود می‌شوند، می‌توان به «بنگ بنگ»، ‌«او دریا است»، «چوپان جعلی»، «فرار از انقراض»، «شیطان نام و نشان دارد» و «بچه کارآگاه» اشاره کرد که نمایش عمومی خود را مدیون شرایط کرونایی دنیا و رویکرد استودیوها به پخش آثار درجه چندم خود به قصد پرهیز از اکران و ضرر دادن چشمگیر آثار شاخص خود هستند که مبالغی نجومی صرف تهیه‌شان شده است.




 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: امریکا و کانادا امریکای شمالی میلیون دلار هزار دلار فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۱۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • بازگویی مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه اولویتم در اجرای نمایش است
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • ماجرای پاکت قهوه‌ای پول چیست؟/ دارودسته باعث پیشرفت آدم‌ها است!
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • هراس وزرای اسرائیلی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید